Målat och fixat idag

Tagit det lugnt idag, bilkörning igår var ingen bra idé (ont). 
 
För er som följer mig på Facebook avslöjade jag igår att jag varit till Panduro för att köpa lite pysselmaterial. Nyckelringarna och gjutformen till dödskallarna nedan var några av inköpen. Gjöt även dessa dödskallar på kylskåpsmagneter men jag hade missbedömt tyngden i skallarna så magneterna orkar inte hålla dem på plats (får bli den större varianten nästa gång).
 
 
Färgerna nedan är oxå nya, Panduro hade "tag 3 betala för 2" så jag köpte 6 nya akrylfärger. Testat att leka lite med dem för att se hur de ter sig på betongen. Gillar verkligen den "vaniljvita" och turkosa. Den rosa metallic färgen är skitläcker men lite för puttisnuttig för mig ;) funderade dock på att måla en av dödskallarna i denna chicka rosa ;) ska sova på det till imorgon. 
 
 
Lekt med decopage oxå, skrivit ut själv på näsdukar för att få det motiv jag ville ha. Tycker det är svårt att hitta servetter och hittar man nått som ser kul ut så har man sedan ett helt packe med samma (blir lite tråkigt att använda om och om igen).
 
 
Är lite osäker på vad jag ska göra med det stora fatet, behålla "naturell"?  Måla?  Decopage? Eller som här fästa något "dekorativt" (hjärtanen ligger bara löst på just nu)
 
Nu snart dags för sängen så jag pigg och glad kan pyssla vidare imorgon. 
 
//Pysslingen
 
 

RSS 2.0